Kasno Malcom u Rim stiže: Igrač Barcelone kontaktirao Monchija sa zanimljivim prijedlogom

Sad mu se ide u Rim

Kasno Malcom u Rim stiže: Igrač Barcelone kontaktirao Monchija sa zanimljivim prijedlogom

Endin Čaušević

Brazilski fudbaler Malcom konačno je ove sedmice dobio priliku od prve mintue u dresu Barcelone, ali nije oduševio Ernesta Valverdea svojom predstavom.

Malcom je ljetos stigao kao pojačanje iz Bordeauxa i predsezonskim utakmicama je igrao na visokom nivou. Međutim, čini se da Ernesto Valverde ne računa previše na njegove usluge i uveliko se špekuliše da će Brazilac već u januaru promijeniti sredinu. No, ono što je ironično jeste da se povezuje s Romom koju je "izradio" ljetos.

Naime, Malcom je imao dogovoren transfer u Romu i čak su ga navijači rimskog kluba čekali na aerodromu. No, kada je trebao krenuti za Rim stigla je ponuda Barcelone i brazilski fudbaler je odlučio da se predomisli i krene put Španije.

Mundo Deportivo je objavio jutros da bi Malcom na kraju mogao završiti u Romi. Navodno, njegov agent je kontaktirao Monchija i poručio da se Malcom kaje zbog odluke da odbije Romu i pređe u Barcu, te da sada želi igrati za rimski klub.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Navijači Rome nisu baš za to da Malcom dođe sada u ovaj klubu, te su poručili čelnicima da ga ne dovode sada kada se njemu treba spašavati karijera. No, jasno je da se Malcomu žestoko vratilo zbog poteza da tako prevari Romu u ljetnom prelaznom roku.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi