9

Komentari (9)

user1620593935
Casemiro u Unitedu vec sada ima vise crvenih kartona nego sto je dobio u Realu u 8 sezona. To je kada ostanes bez sudacke zastite iz Reala ?
Klicko2
Protiv reala se dosudio penal????Pa ovo je u la ligi nemoguće hahahhaha
Mostarac94
Za causa i ostatak redakcije jako tuzan dan, kao i za fosila sa arenasport1 kojem je nezasluzena pobjeda Reala al zato izmisljen penal potpuno zasluzen hahahha Vamos Real
burazengija
Onakav penal da je sviran Realu, pa naslovi bi bili bombasticni... Ono ja ne znam u kojoj dimenziji predstavlja penal... Hala Madrid
CAGE55
Valverde kao karlos prije,ne vidis loptu kad covjek puca,da pogodi golmana u ruku slomi mu ruku...
Klicko2
Opet sudija odlučio utakmicu.Pa pljuc na taj fašistički poluklub.Bljak
sick_boy
Hajde napusti komentare...
ubnt
Na veliku zalost redakcije sportsporta. Onog francuskog ghovanceta sa pistaljkom. Komentatora arene koji je zamalo zaplakao. I ove pashcadije navijacica barcelone . Real je beton!
sick_boy
Da je realu sviran ovakav penal bila bi pobuna na sportsportu....
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.