Valverde u problemima: Dembele žestoko naljutio trenera Barcelone

Ko će mijenjati Messija?

Valverde u problemima: Dembele žestoko naljutio trenera Barcelone

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone večeras pred svojim navijačima igraju derbi trećeg kola Lige prvaka protiv starog rivala Intera.

Katalonski klub je veliki favorit u okršaju na Camp Nou, ali Interu su se probudile nade u dobar rezultat nakon što se za vikend povrijedio Lionel Messi. Najbolji igrač Barcelona van terena će biti oko tri sedmice i sigurno je da neće igrati u mečevima protiv kluba s Meazze.

Ernesto Valverde je na velikim mukama oko sastava za Inter, odnosno toga ko će zauzeti Messijevo mjesto. Najveće šanse daju se Ousmaneu Dembeleu, no to bi se moglo promijeniti jer španski mediji prenose da je trener Barce razočaran ponašanjem francuskog fudbalera u posljednje vrijeme.

Katalonski Sport prenosi da je Valverde iskazao nezadovoljstvo svojim pomoćnicima zbog Dembelea. Navodno, on je ljut pristupom mladog igrača na utakmicama, ali i na treninzima. Valverde vjeruje da se Dembele ne smije tako ponašati, te da bi zbog toga veoma lako mogao preseliti na tribine.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

U korist Dembeleu ne ide ni činjenica da baš ni navijači nisu zadovoljni njegovim igrama iako je veoma dobro počeo sezonu. Na meču protiv Seville upravo je Dembele zamijenio Messija, ali je u finišu meča dobio zvižduke s tribina zbog nonšalante igre.

Top Komentari

Edy
klosar obicni dosao na magarcu u evropu i sad glumi frajera ,takav je bio i u Dortmundu.
3 3
avatar
Kakva prevara od igraca.
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti