Van de Beek objavio fotografije u novom dresu, čini se da je poznato gdje će igrati sljedeće sezone

Sjajni veznjak

Van de Beek objavio fotografije u novom dresu, čini se da je poznato gdje će igrati sljedeće sezone

A. Čaušević

Andy Van de Beek je jedan od najtraženijih veznjaka svijeta, a ako bi objavljene fotografije značile nešto onda je poznato gdje će igrati naredne sezone.

Kada neki igrač služi kao model za promociju novih dresova to znači da će ostati u klubu. To je upravo uradio Ajax sa Van de Beekom.

Ovaj 23-godišnjak je nakon odlične prošle sezone zapao za oko Real Madridu, Manchester Unitedu, Tottenhamu, međutim ako se po jutru poznaje dan i sljedeće sezone bi trebao igrati na Johan Cruyff Areni.

Novi dres Kopljanika iz Amsterdama ima nekoliko dijagonalnih linija plave boje, dok je pozadina mješavina plave svijetlih i tamnih nijansi plave boje. Brojevi na leđima i klupski grb su crvene boje.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

De Beek s Ajaxom ima ugovor do 2022. godine, u prošloj sezoni upisao je 37 nastupa uz 10 postignutih golova. Zastupa ga Mino Raiola, kontroverzni menadžer koji je poznat kao tvrd pregovarač.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi