Voditelj Wernera 'izjednačio' s legendom, pa reagovao Van der Vaart: "Napravi to još samo jednom"
Foto - Screenshot

Zaprijetio odlaskom iz studija

Voditelj Wernera 'izjednačio' s legendom, pa reagovao Van der Vaart: "Napravi to još samo jednom"

M. Šljivak

Timo Werner odigrao je jučer jednu od najboljih utakmica od dolaska u Chelsea.

Njemački napadač postigao je dva gola i upisao je asistenciju u remiju protiv Zenita u St. Petersburgu (3:3) i njegov nastup je mnoge oduševio.

Međutim, nekadašnji nizozemski fudbaler Rafael van der Vaart nije previše oduševljen i ponovo je svojim komentarom izazvao veliku pažnju.

Njegov kolega u studiju je usporedio drugi gol Wernera s golovima koje je postizao legendarni Robin van Persie.

"Dva gola i jedna asistencija za Wernera. Drugi gol je zabio u stilu Van Persieja", rekao je nizozemski komentator, a zatim je Van der Vaart uz osmijeh odgovorio:

"Ako još jednom usporediš Wernera s Van Persiejem, istog trena ću izaći iz studija", poručio je nekadašnji fudbaler.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Van der Vaart je poznat po svojim zanimljivim izjavama, a najčešće mu je na meti kapiten Manchester Uniteda Harry Maguire.

Prema njemu je nemilosrdan i smatra ga najvećom prevarom u historiji fudbala.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

NKZ1922
Svaka druga izjava on nekog proziva, blati, naziva prevarom itd... Da to dolazi od nekog Zidanea, Ronalda9, Ronaldinha itd, ja bih razumio.. A ne neki tamo van der vaart. Prosjecan fudbaler koji nigdje nije ostavio neki poseban trag, pa se sada nada da ce mu ime ostat upamceno bar po ovim bombasticnim izjavama, komentarima... "ekskluzivama" itd
1 9
miki30
Pa što ga nisi pustio da izadje, ko ga yebe. Šta on ima koga kritikovati, propo gdje god igro! Haj kad se nadje neko da te kritikuje ko je nešto uspio u životu. Ali kad se nadje ovakav klaun da nešto pametuje, onda se stvarno pitaš gdje ovaj svijet ide?
4 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi