Džeko i Van Dijk dva drugačija tipa: Nizozemac na terenu odbio razmjenu dresa sa Đurićem

Scena poslije meča

Džeko i Van Dijk dva drugačija tipa: Nizozemac na terenu odbio razmjenu dresa sa Đurićem

Admin Čaušević

Bosna i Hercegovina je odigrala odličan meč protiv Nizozemske te osvojila zaslužen bod u remiju 0:0. 

Virgil van Dijk je bio i više nego impresivan. Štoper Liverpoola s kapitenskom trakom na ruci djelovao je dominantno.

Ipak, poslije utakmice i ne toliko prijatan potez Nizozemca. Naime, Milan Đurić mu je tražio dres, ali je kapiten Lala to odbio.

Van Dijk je samo odmahnuo rukom te otišao pred TV kamere kako bi dao izjavu. Nije poznato da li će razmijeniti dresove s nekim od bh. fudbalera u prostorijama Bilinog polja.

Inače, kapiten bh. reprezentacije Edin Džeko koji je na terenu proveo zadnjih pola sata se pokazao kao potpuno drugačiji tip od Van Dijka.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Naime, popularni Dijamant je razmijenio dres s jednim od Nizozemaca te ga je držao utrpanog u šorc kao što se može vidjeti i na fotografiji.

Top Komentari

MangasColoradas
...van Dijk najbolji odbrambeni igrac svijeta,i veceras je to dokazao u nekoliko navrata...imao je nekoliko sukoba sa Djuricem u toku utakmice,vjerovatno je mislio da ga provocira sa tom razmjenom dresova...uostalom kakav jad trebas biti da ides traziti neciji dres kao zadnji bijednik...
4 50
Arnel925
Crnja mi je tako samo odvratan igrač. Kako gurnu Sinisu, crnja je pravi debil od čovjeka
22 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi