Van Dijk je poslao poruku nakon teške povrede: Sve se ovo događa s razlogom

Pauzirat će pola godine

Van Dijk je poslao poruku nakon teške povrede: Sve se ovo događa s razlogom

E. Škorić

Liverpool je u subotu ostao bez Virgila van Dijka, koji se teško povrijedio i pauzirat će do kraja sezone.

Nizozemski štoper je stradao nakon sudara s Evertonovim golmanom Jordanom Pickfordom, a sada je, dva dana nakon nesretnog incidenta, objavio poruku na Instagramu.

"Fokusiran sam na rehabilitaciju i dat ću sve od sebe da se uskoro vratim. Unatoč razočaranju, vjerujem da u svakoj poteškoći postoji nova prilika i uz Božju pomoć vratit ću se jači nego prije. I u nogometu, kao i u životu, vjerujem da se sve događa s razlogom", napisao je Van Dijk, pa je još dodao:

"Uz podršku supruge, djece, porodice i svih ostalih u Liverpoolu, spreman sam za naredni izazov".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Karlosicroberto
Naravno da se događa s razlogom, budi čovjek prije svega, a ne zvijezda napuhana...
3 1
prka
Nego sta nego s razlogom... Sigurno je Milan Miki Djuric rek'o kad si mu odbio dres dati "Da Bog da nogu slomio..." i eto nisi je slomio ali k'o i da jesi :-/.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi