Van Dijk se ispričao s mališanima, pa jednom dječaku dodao sol na ranu

Zvijezda Liverpoola

Van Dijk se ispričao s mališanima, pa jednom dječaku dodao sol na ranu

A. Čaušević

Liverpool je objavio zanimljiv video u kojem Virgil van Dijk razgovara sa grupom osmogodišnjaka. 


Mališane su zanimale mnoge stvari, što je sasvim uobičajno za djecu. Između ostalog pitali su ga štega se boji i da li je najbolji defanzivac svijeta.

Holanđanin je uspio da ostane miran, a najzanimljivi dio na videu je trenutak kada je sjajni štoper shvatio da je jedan od dječaka navijač Evertona.

Na 1:28 video priloga Van Dijk je pitao dječaka je li sretan što je Liverpool osvojio Ligu prvaka, na što je dobio odgovor: "Ne!"

Tada je Van Dijk shvatio da dječak navija za Everton pa je prilikom pozdrava mladom fanu Karamela dodao sol na ranu kazavši mu: "Sretno. Bit će ovo teška godina za tebe."

Holandski defanzivac sigurno nije pogriješio kada je u pitanju Everton. Ekipa s Goodison Parka je trenutno 18. na tabeli Premiershipa s pet poraza na osam odigranih mečeva.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije