Van Dijk: Transfer? Mislim samo na Southampton
Foto: EPA

Holandski defanzivac

Van Dijk: Transfer? Mislim samo na Southampton

Defanzivac holandske nogometne reprezentacije Virgil van Dijk izjavio je da je maksimalno fokusiran na Southampton. 

Van Dijk je trebao da pređe u Liverpool i ta saga trajala je tokom čitavog ljeta, međutim do transfera nije došlo i na kraju se morao vratiti u realnost. Stvari je prihvatio onakve kakve jesu i na pameti su mu danas samo Southamtpon i nove pobjede.

"Nije prikladno pričati o onome što se dogodilo ljetos. Trenutno sam maksimalno fokusiran na svoj klub, da dajem sve od sebe i pokušavam da pomognem svojim saigračima da pobijede", izjavio je Van Dijk. 

Također, Van Dijk je također dodao da je za Southampton reprezentativna pauza došla u pravo vrijeme kako bi se igrači što bolje spremili za predstojeći period, koji će, kako je rekao, biti veoma težak za Southampton. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Dvadesetšestogodišnji je ove sezone odigrao šest utakmica u Premier ligi. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi