Pjanić objavio poruku podrške Ruganiju, a onda se on oglasio u komentaru i izazvao oduševljenje

Defanzivac Juventusa ima koronavirus

Pjanić objavio poruku podrške Ruganiju, a onda se on oglasio u komentaru i izazvao oduševljenje

Endin Čaušević

Juventus je sinoć potvrdio da defanzivac ovog tima Daniele Rugani pozitivan na koronavirus.

Ovo je sigurno stvorilo paniku među igračima Stare dame s obzirom da je Rugani normalno trenirao s ostatkom ekipe. Rugani se nalazi u izolaciji i pod pratnjom ljekara, a i ostatak ekipe morao je u karantenu.

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić oglasio se danas na Instagramu porukom podrške za svog saigrača.

"Moralo je doći i moralo je biti glasno kako bismo shvatili da giješimo. Ne pravimo svi iste greške, slušajmo one koji su prošli kroz ovakve stvari. Ne podcjenjujte to. Ipak, uvijek postoji svjetlo na kraju tunela, ali moramo to željeti. Izdrži Daniele, mi smo tim i u ovakvim situacijama", napisao je Pjanić.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nakon toga i Rugani se javio u komentaru na oduševljenje fanove. On je napisao "Hvala Mire", te je dobio preko 4.000 lajkova i poruka podrške.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi