Van Gaal nemilosrdan prema Valdesu

Ne da mu u Newcastle

Van Gaal nemilosrdan prema Valdesu

Midhat Šljivak

Victor Valdes nije dobio dozvolu Louisa van Gaala za odlazak iz Manchester Uniteda.

Iskusni španski golman nalazi se u nemilosti holandskog stručnjaka. Iako je sve bilo spremno za njegov odlazak iz kluba, Van Gaal to nije dozvolio.

Valdesa je silno želio Newcastle. Ponudu je prihvatio i sam čuvar mreže, ali mu Holanđanin nije dozvolio odlazak.

Van Gaal ne želi vidjeti Španca u dresu neke od ekipa iz Premier lige i nije ga želio pustiti s Old Trafforda, gdje je za United odigrao samo dvije utakmice u godinu dana.

Ipak, do kraja januara će 34-godišnji golman vjerovatno napustiti Teatar snova. Ima ponude iz američke MLS lige i vjerovatno će otići u SAD.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Valdes je prije Uniteda kompletnu karijeru proveo u ekipi Barcelone s kojom je osvojio apsolutno sve.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi