Van Nistelrooy: Ronaldo je golgeter, ali Messi kao da je izašao iz PlayStationa

Za njega nema dileme ko je bolji

Van Nistelrooy: Ronaldo je golgeter, ali Messi kao da je izašao iz PlayStationa

Endin Čaušević

Lionel Messi i Cristiano Ronaldo i dalje su u centru rasprave mnogih ljubitelja fudbala.

Sigurno da su Messi i Ronaldo najbolji igrači svijeta u proteklih desetak godina, ali rasprava oko toga ko je bolji od njih dvojice će sigurno trajati još dugi niz godina.

Svoje mišljenje o tome dao je i legendarni holandski napadač Ruud van Nistelrooy. Za njega je Messi ispred svih, te je poručio da je on jednostavno na nekom drugom nivou.

"Niti jedan drugi fudbaler nije ni blizi nivoa nakojem je Lionel Messi. Cristiano Ronaldo je golgeter, Andres Iniesta 'mozak', Mohemad Salah, Sadio Mane, Eden Hazard i Kylian Mbappe su odlični. Ipak, Messi je sve to u jednom igraču. On kao da je izašao iz PlayStationa", rekao je Van Nistelrooy.

Top Komentari

user253
Kad profesionalac fudbaler kalibra Nistelroja ovakvo lijepo i detaljno opiše Mesija - ostaje nam samo da se složimo sa njim. :-)
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi