Vanredna sjednica u srijedu: Ko će na klupu NK TOŠK?

Šabić iznenadio čelnike kluba iz Tešnja

Vanredna sjednica u srijedu: Ko će na klupu NK TOŠK?

S. Mlaćo

NK TOŠK je danas ostao bez šefa struke. Naime, Nermin Šabić je odlučio da zbog preuzimanja selektorske pozicije u kadetskoj reprezentaciji BiH napustio prvoligaša iz Tešnja.

Iznenadilo je to i čelnike TOŠK-a koju su u subotu navečer obavijestili navijače da Šabić ostaje na klupi njihovog tima, te da će uporediti ima dva 'posla'.

To se ipak neće desiti, s obzirom da je Šabić danas se oprostio od nogometaša i kolega iz stručnog štaba.

Saznajemo da će sutra stići u Tešanj kako bi porazgovarao sa čelnicima TOŠK-a koji već tragaju za njegovim nasljedniom.

"Tražimo već trenera. Ima tu u igri šest-sedam imena, ali zaista ne želimo izlaziti u javnost. Sve se desilo neočekivano, a u srijedu ćemo održati vanrednu sjednicu Upravnog odbora", otkrio je predsjednik NK TOŠK Edin Mujčić za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

TOŠK u drugi dio sezone ulazi sa treće pozicije, a jedan dio navijača jasno ističe želju za povratkom Igora Remetića koji je sa velikim uspjehom vodio klub iz Tešnja.

Remetić je trenutno bez angažmana, a vjerovatno će sve biti jasnije nakon sjednice u srijedu.

Top Komentari

Dena33
Remeticu pomozi bivsem klubu.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi