Velike greške na otvaranju Lige prvaka

VAR je sinoć spavao

9

Komentari (9)

teddy sheringham
Napoli vs Barcelona? I vama treba VAR.
SeoRusilac
Hahaha i ja gledam i cudim se koji im je k. Cuj Napoli
gaziiiiJAaaa
Smarate sa penalom iz Dortmunda..nemoguce bi bilo izvesti penal(a i odbraniti ga) a da je golman 100%na liniji...isto tako MASA penala bi bila PONOVLJENA/PONISTENA prilikom usporavanja prilikom izvođenja penala(kad Lewandovski izvodi)..Stoga VAR DA za offside, ruke u 16 metara, prekrsaje...ali ovo oko PENALA je SMIJESNO..
red devil mo
Drug, pravilo je pravilo. Jednom nogom mora bit na liniji. To se vidi i bez VAR-a. Imas pomocnog sudiju koji gleda u liniju. Ja sam isti sec.primjetio da nije regularno.
gaziiiiJAaaa
Ok, i ja sam za FAIR PLAY, a sta recimo da je Reus zabio gol, a da Ter Stegen nije bio na liniji..niko nista ne bi spomenuo..svaki penal bi se ponavljao po 5 puta..SVAKI..nisam fan ni Barse, ni Dortmunda da se razumijemo, navijam protiv 56SENALA..
kovacic
Naravno da bi se priznao penal jer je izvođač bio u podređenom položaju i opet pogodio. Slično je i u košarci kad se izvodi bacanje pa neko uđe prije izbačaja, ako lopta uđe u koš nikom ništa, ako ne onda se ponavlja.
zizu82
Čuj Napoli poveo protiv Barselone....ccc koji debili!
amadeus21
Start u Londonu nije bio namjeran, smarate s tim crvenim kartonom...
Grohot
nema veze sto nije namjeran, moras imati kontrolu upravo kako bi se ovaki pogibeljni startovi izbjegli....crveni definitivno
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.