Nastavljene su neobjašnjive odluke sudija u Engleskoj
Foto - Screenshot

Pravilno ili ne?

Nastavljene su neobjašnjive odluke sudija u Engleskoj

M. Šljivak

Arsenal je očajno otvorio meč protiv Aston Ville.

Već nakon 50 sekundi igre John McGinn je zatresao mrežu Topnika neodbranjivim udarcem.

A onda ponovo VAR stupa na scenu. Dosuđen je ofsajd u kojem je bio Ross Barkley koji se očigledno sklanjao sa putanje lopte prema golu, ali je sudija Martin Atkinson ipak pokazao da je nedozvoljena pozicija.

Odluka je donijeta nakon četiri minute gledanja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

POGLEDAJTE šta se dešavalo i procijenite je li ovaj gol trebalo poništiti.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mirsad1705
Drugi put neka igrač Vile ne "spava" u ofsajdu, činjenica je da je bio neoprezan i da je uticao na igru, tako da je VAR ovog puta ispravno (kao i glavni sudija) poništio pogodak.
4 1
douglasssy
Ovo je bio cist gol. Barkley jeste bio u offside - u, ali nije uticao na igru niti promjenu kretanja lopte. Sut je bio upucen direktno iskosa, a golman Arsenala je imao dobar pregled, jednostavno je lopta bila prebrza da reaguje.Ovo je greska sudija bilo.
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi