Zeljković razgovarao sa Infantinom

VAR u Premijer ligi od 2022. godine?

10

Komentari (10)

Alen23
Imamo srece da pratimo stari nogomet hahaha
Ajax11
Haaha, mi nemamo stativa koje su ravno u zemlji a da postavljamo VAR ...a da negovorim o kamerama koje moraš postaviti da se iza svakog ugla moze snimati
Celtic
Ima da utakmica traje 3 sata, jer i ovako talenti krenu u 5 minuti za svaki kontakt da padaju ili traže prekršaj u drugom poluvremenu u 50 minuti ih krenu grčevi fatati ili se dese neke povredice. Po utakmici bude 40 50 faulova, sa Varom mogu misliti koliko će se to sve pregledati i slično.
bk123
Obećanje ludom radovanje
Zoilomas
Eh nisam mislio da cu docekati vidjeti ovaj dan
Zoilomas
Malo logicno bruda ali dan kad je najavljen VAR u BiH mislio sam da cu preseliti prije sto vidim ovo pogotovo nakon onog naseg VARa iz kombija nakon tekme za euro hahah
Hzhzhzhzhzhzhzhzhzhzzhzh
Ovde ne trebaju sudije samo Var jer svaka situacija je sumljiva
Colsa
Što prije to bolje,VAR je ovdje potrebniji nego bilo gdje drugo!!!
AmarSahin
Bolji predsjednik od Begića 100 puta, koga god mi Bosanci vrijeđamo a da radi za nas bude najbolji u svom poslu, eto tako smo nedavno ismijavali Vicu zbog njegovog izgleda, a napravio u manje vremena nego Begić u svom cijelom mandatu. Isto tako smo vrijeđali Peteva, a protiv svjetskih prvaka je ono napravio, a čak ni nije bio na stadionu.
Dzambo
To ti govori da samo trebamo vrijeđat, vidiš da funkcioniše.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.