VAR u Africi je "prekucao igricu"

Urnebesna scena

VAR u Africi je "prekucao igricu"

A. Čaušević

Usljed kontroverznih odluka i još uvijek nedovoljno pojašnjenjo načina upotrebe VAR tehnologija je u posljednje vrijeme vrlo često u centru pažnje. 

VAR polako ulazi u sve krajeve fudbalskog svijeta, a zbog pojedinih odluka poslije utakmice se više priča o ovoj video tehnologiji, nego o samim dešavanjima na meču.

Jedan od korisnika društvene mreže Twitter objavio je fotografije VAR tehnologije iz Afrike koje su ubrzo postale viralne.

U urnebesnoj secni sudija je prišao televiziji da bi pogledao jedno od situacija dok oko njega stoje navijači i nestrpljivo čekaju njegovu odluku.

Ništa tu ne bi bilo toliko sporno da jedan od prisutnih u svojoj lijevoj ruci ne drži pumparicu i sve drži pod kontrolom.

Tviteraš je kasnije objasnio da se radi o jednom od lokalnih takmičenja u Africi gdje su mještani pronašli način da se zabave u vrijeme praznika.

Top Komentari

lopov84
Čuj kaže u africi... isto da kaže: u evropi postignut gol iz ofsajda
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije