8

Komentari (8)

Salihović23
Ovo se ne poništava zato sto je i igrač Barselone prije ušao u šesnaesterac, toliko o tome.
cccccc
Ovakve stvari se desavaju konstantno citavu sezonu iz utakmice u utakmicu. Sramota je da Real ne moze osvojiti pošteno titulu ni pored ovako jadne Barcelone
realno_govoreci
Hhahahhahhhahh ovo se čekalo.hahhahahhahh Koji paćenici.Pa ako sinoć nije guro Barcu onda koga je.
realno_govoreci
I na kraju krajeva pored svega lošeg u Barci ponovo im je Real rak rana hahhaha
milozadrago
hajd ne jedi ****a navijam za Barsu cak sam i na utakmici bio. ali igra je ocajna i bez idejna. Realu cestitam ove godine zasluzena titula.
FreedomBH
Ovo nista ne umanjuje losu igru,najlakse je trenera se rijesit dal trebaju svakako da,da. Ima Barca puno vise problema od trenera, uprava je ta koja nista je radi na poboljsanju u odbrani kao prvo,sredina takodje kao i naprijed. Ovoj Barci treba citav remont, treba bit realan I na stetu drugi ekipa sudilo je se Barci,kao i svim ostalim velikanima. Al ocigledno je da danas ima vise sudijski gresaka nego prije VAR-a, cemu sluzi to samo znaju ljudi koji uzimaju lovu na to. Tesko je gledat ovo kruzenje s’loptom po 5 min bez ikakvog rezultata, to je islo kad imas igrace koji su tehnicari I znaju podvalit loptu ovo danas je cista nula.
IvoAndric44
Opet causevic o var on izgleda drka na messia
Rajvosa2019
Barca pod hitno treba promjeniti trenera , forma konstantno u padu- tonu polako kao Titanik
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti