VAR utihnuo na Meazzi, Atalanta oštećena

Za goste je trebao biti dosuđen penal

VAR utihnuo na Meazzi, Atalanta oštećena

A. Čaušević

Atalanta je oštećena u posljednjim minutama prvog dijela utakmice protiv Intera. 

Palomino se našao u izglednoj šansi za postizanje gola kada ga je rukom za nogu povukao Lautaro Martinez.

Interesantno, iako je bilo osnova VAR se u ovoj situaciji uopšte nije gledao što definitivno predstavlja iznenađenje jer se video tehnologija u Italiji koristi vrlo često.

Glavni sudija Rocchi je odlučno pokazao da gosti mogu izvesti korner bez obzira što se na usporenom snimku jasno vidjelo da je napadač Intera povukao za nogu defanzivca Atalante.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sudija koja će definitivno izazvati dosta bure na Apeninima, posebice kod navijača Juventusa i Lazija, ekipa koje se s Interom bore za Scudetto.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bhmen
Čist penal nije sviran za Atalantu
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi