Varane: Živimo dan po dan...

Štoper Reala o situaciji u kojoj je trenutno fudbal u Španiji

Varane: Živimo dan po dan...

Štoper Real Madrida Raphael Varane, koji je u subotu proslavio svoj 27. rođendan, je o životu o trenutnoj situaciji u Španiji govorio za zvanični sajt Francuske fudbalske federacije.

Španija je u karantini zbog pandemije koronavirusa još od prve polovine marta, a vanredno stanje u ovoj državi je na snazi već više od šest sedmica.

Real Madrid je posljednju utakmicu odigrao osmog marta. Bio je to poraz od Barcelone u El Clasicu.

Iako je želja mnogih suprotna, sve je više strahova da fudbalska sezona u Španiji neće moći biti završena na terenu. Cilj LaLige je okončanje sezone na "normalan" način, ali je u Španiji i dalje na snazi suspenzija fudbala do daljnjeg.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Postoji nada da će uskoro biti saopšteni potencijalni datumi za povratak fudbalera treninzima, povratak u trening kampove svojih klubova. Ipak, na taj korak se i dalje čeka.

"Za sada nema datuma povratka", izjavio je Varane, pa nastavio: "Vidjet ćemo kada ćemo se vratiti u Madrid i nastaviti sa našim treninzima i igranjem utakmice, jer trenutno živimo dan po dan. Ne postoji ništa što je precizno i nije lako raditi - dugoročno. Živimo dan po dan", poručio je Varane.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

k.i.a.19
Na kakvim si drogama admine idiiote, kakva bolan varcelona njih smo oderali 2:0 1. Marta a poraz je od betisa 8. Marta
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi