Vardy ipak nije zatvorio vrata reprezentaciji Engleske

Tu je ako zatreba

Vardy ipak nije zatvorio vrata reprezentaciji Engleske

Napadač Leicestera Jamie Vardy i dalje igra fenomenalno iako polako, ali sigurno ulazi u pozne igračke godine.

Ipak, poprilični davno se Vardy odlučio oprostiti od reprezentacije Engleske, pa je tako posljednji put igrao za Gordi Albion u novembru 2018. godine.

Međutim, čini se da Vardy nije u potpunosti zatvorio vrata reprezentaciji Engleske. Jednostavno, vjeruje da su neki drugi sada prioritet u nacionalnom sastavu, ali da je i on tu na raspolaganju ako zatreba.

"Nikada nisam u potpunosti zatvorio vrata reprezentaciji, to sam jasno dao do znanja", izjavio je Vardy za The Athletic, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"U Engleskoj ima dosta mladih momaka koji su uspješni, ali ako me ponovo pozovu, spreman sam da zauzmem mjesto u ekipi".

Jamie Vardy, koji je poprilično kasno bljesnuo na fudbalskoj sceni je ipak stigao skupiti 26 nastupa za reprezentaciju Engleske. Postigao je sedam golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi