Vardy ispričao priču o 'čudaku' Kanteu: Nije htio čuti za automobil...
(Foto: EPA)

Zanimljiva situacija

Vardy ispričao priču o 'čudaku' Kanteu: Nije htio čuti za automobil...

M. Šljivak

N'Golo Kante je bez dileme jedan od najčudnijih fudbalera u svijetu.

Sjajni veznjak Chelseaja poznat je po svojoj skromnosti. Iako zarađuje ogroman novac, čvrsto je na zemlji i ne želi trošiti novac na stvari koje su mu nepotrebne.

Prije nekoliko godina Kante je kao anonimus stigao u Leicester. I tada je bio poprilično skroman, pa čak nije želio uzeti klupski automobil ili kupiti vlastiti.

Njegov saigrač iz Leicestera Jamie Vardy otkrio je zanimljive detalje o Kanteu.

"Sjećam se kada je došao u klub. Nije želio uzeti automobil jer je trčao svaki dan do treninga i nije želio da promijeni takve navike", istakao je Vardy i nastavio je:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Kako bih ga opisao? Veoma fin momak van terena, ali na terenu je potpuno druga priča. Prava je napast i nije bitno gdje se nalazi lopta, on će vam je uzeti", dodao je Vardy.

Kante je samo jednu sezonu proveo u Leicesteru i to mu je bilo dovoljno da osvoji titulu prvaka, a isto je zatim ponovio i sa Chelseajem.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi