Vardy seli u Liverpool?

Od ljeta u Evertonu?

Vardy seli u Liverpool?

E. Škorić

Sjajni Leicesterov napadač Jamie Vardy na meti je Evertona.

Everton je kupovao dosta igrača ljetos i u januaru, ali i dalje ima probleme u napadu, pa je klub odlučan da na kraju sezone krene po Vardyja.

Vardy je navodno prva želja Evertona za ljeto, a i sam engleski napadač je vjerovatno spreman za nove izazove pošto je Leicesterova magija davno prestala i ovaj klub teško da će više ikada biti konkurentan i u borbi za Evropu, a kamoli za titulu.

Igrač koji zarađuje 100.000 funti sedmično na King Poweru dobit će još bolju ponudu sa Goodison Parka, gdje kao direktor radi Steve Walsh, koji ga poznaje jer su sarađivali u Leicesteru.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Prelaskom u Everton Vardy će u napadu pomoći Cenku Tosunu i Wayneu Rooneyju, a očekuje se da mu sedmična plata bila 150.000 funti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti