Trener Tuzla Cityja nakon poraza od Zvijezde 09

Varešanović: Puno smo očekivali od ove utakmice, ali nismo uspjeli

Tuzla City je danas na svom terenu poražen od Zvijezde 09 rezultatom 1:3 u okviru 29. kola Premijer lige BiH.

Zvijezda 09 je pobjedom uplovila u mirnu luku kada je opstanak u pitanju, dok je Tuzla City propustio šansu da uradi isto, pa je budućnost ove ekipe u eliti i dalje pod upitnikim. Istina Tuzla City četiri kola do kraja sezone ima šest bodova više od Krupe koja je u zoni ispadanja.

"Neočekivan poraz. Puno smo očekivali od ove utakmice, ali nismo uspjeli. Zvijezdi 09 čestitam na zasluženoj pobjedi. U prvom poluvremenu smo pokušavali praviti pritisak, ali oni su izveli dvije jako dobre kontre iz kojih su nam dali golove. Poslije toga nismo uspjeli da se vratimo", izjavio je trener Tuzla Cityja Mirza Varešanović, pa nastavio:

"U drugom poluvremenu smo pokušali sa nekim izmjenama, malo ofanzivnije, ali to nije dalo rezultat. Još jednom čestitam Zvijezdi 09 na zasluženoj pobjedi".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sada je situacija dosta teža. Imali smo sve u svojim rukama i u Krupi, a pogotovo ovdje na Tušnju, ali nismo to iskoristili. Idemo dalje. Još 12 bodova je u igri, moramo se 'skupiti', moramo nešto napraviti da ostvarimo dobre rezultate i ostanemo u ligi", poručio je trener Tuzla Cityja.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mustafa
Nakon ovog poraza Tuzla (Glogova) City može polahko pakovati kofere za drugu ligu! Poraz od Goška u narednom kolu će biti definitivni kraj Husićeve propale ekipe. Krupa je već udesila pobjedu protiv Zvijezde09 ( bratska lopovska kuhinja).Hajvan je skrko tolike pare na rage,đuturume i sumnjive trenere i na kraju ništa od toga! Sloboda sa tri puta slabijom ekipom a sa pravim trenerom je ostala u ligi. Azmire bolan nije fudbal za tebe ti to ne umiješ raditi! Bolje da si te paretine što si skrko u te invalide i nesposobne sarajevske šibičare bacio u Jalu ili podjelio sirotinji po Tuzli.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi