Varešanović: Šanse za finale su nam podjednake

Trener Olimpica nakon žrijeba

Varešanović: Šanse za finale su nam podjednake

Pomalo neočekivano, čast glavnog grada Bosne i Hercegovine u polufinalu Kupa naše zemlje neće braniti ni Željezničar, ni Sarajevo već Olimpic.

Tim sa Otoke će se sastati sa Zrinjskim, a svoje impresije nakon žrijeba s nama je podijelio šef stručnog štaba Olimpica Mirza Varešanović.

"Sve četiri ekipe koje su ostale u ovom takmičenju su kvalitetne, tako da je nama bilo svejedno koga ćemo izvući. Dobili smo Zrinjski i smatram da imamo podjednake šanse za plasman u finale. Kvalitetna smo ekipa i dat ćemo sve od sebe da uspijemo u svojim namjerama", rekao je za SportSport.ba Mirza Varešanović.

Već sutra će sa svojom ekipom Varešanović biti na teškom ispitu, jer u okviru 20. kola Premijer lige BiH Olimpic gostuje Borcu.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Baš sada idemo u Banja Luku gdje nas čeka jedna teška utakmica. Igramo protiv ekipe koja je veoma čvrsta, ali ne idemo sa bijelom zastavom. I dalje smo na oba fronta u borbi za Evropu što je za nas veliki uspjeh, a u Banja Luku se idemo nadigravati. Pokušat ćemo doći do sva tri boda", rekao je za kraj Varešanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.