Varešanović: Sarajevu od srca želim da osvoji titulu, ali ne u Banovićima
Fudbaleri Tuzla Cityja žele pobjedom protiv Sarajeva i definitivno obezbjediti opstanak u Premijer ligi Bosne i Hercegovine

Trener Tuzla Cityja ne krije optimizam pred duel sa Sarajevom

Varešanović: Sarajevu od srca želim da osvoji titulu, ali ne u Banovićima

E. Dindić

U okviru 31. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u Banovićima će svoj susret odigrati Tuzla City i Sarajevo. Tim povodom danas je organizovana press-konferencija u prostorijama kluba u Simin Hanu gdje su se prisutnim novinarima obratili šef stručnog štaba Mirza Varešanović i fudbaler Vojo Ubiparip. 

"Ovo nam je najznačajnija utakmica u sezoni, gdje nam pobjeda donosi i definitivni opstanak. Protivnika respektujemo, ali isto tako smo spremni da damo sve od sebe kako bi ostvarili pobjedu.  Sarajevu od srca želim da osvoji titulu, ali ne u Banovićima. Što se tiče odustnih fudbalera, ne bih uopšte spominjao ko može a ko ne može igrati. Oni koji su spremni daće sve od sebe da dođemo do pobjede", istakao je Varešanović.

Fudbaler Tuzla Cityja Vojo Ubiparip istakao je da će biti veoma teško u ovom susretu, ali da će dati sve od sebe da ostvare pobjedu.

"Najteži mogući protivnik za nas, no mi smo svjesni da sa nova tri boda rješavamo sve naše probleme. Moramo od prve minute biti agresivni i rastrčani ako želimo da ostvarimo pobjedu", rekao je Ubiparip.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, utakmica između Tuzla Cityja i Sarajeva na rasporedu je sutra u Banovićima sa početkom u 17:00 sati.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi