Parola utrasa Rome govori da je Džeko ispravno postupio

Jasna poruka tifoza Vučice

Parola utrasa Rome govori da je Džeko ispravno postupio

A. Čaušević

Edin Džeko je novu sezonu Serije A počeo odlično što se ne može reći i za Romu koja je tri puta vodila, ali nije uspjela pobijediti Genou.

U veoma efikasnom meču viđeno je šest golova, a konačan rezultat glasio je 3:3. Džeko je zabio za 2:1 sredinom prvog poluvremena poslije sjajnog solo prodora.

Uoči početka utakmice ultrasi Rome su na južnoj tribini Olimpica istakli parolu koja potvrđuje da je Džekin potez od prije nekoliko dana potpuno ispravan.

Nakon što je produžio ugovor s rimskim klubom Džeko je otkrio kako mu je Alessandro Florenzi prije potpisa nudio i kapitensku traku, međutim kapiten bh. reprezentacije mu se na tome zahvalio.

Da je Džeko napravio pravu stvar odbijanjem Florenzija pokazuje i sadržaj parole Curve Sud.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Naprijed sa tradicijom da kapitenska traka pripada Rimljaninu, uz kapitena Florenzija", poručili su najvatreniji navijači Rome.

Prije Florenzija kapiteni Rome su bili Daniele De Rossi i Francesco Totti koji su također rođeni u Rimu.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi