Vasić: GOŠK je neugodan rival, ali  na pauzu želimo sa tri boda

Prvotimac FK Radnik Bijeljina

Vasić: GOŠK je neugodan rival, ali na pauzu želimo sa tri boda

Poraz na Tušnju protiv Slobode vrlo brzo su zaboravili u FK Radnik. Okrenuli su se narednom meču, tačnije duelu protiv GOŠK-a i vjeruju da mogu na reprezentativnu pauzu otići sa tri nova boda.

Nije Radnik briljirao na Tušnju, čak naprotiv, pa se osvajanje bodova protiv gostiju iz Gabele nameće kao blagi imperativ. Svjestan toga je i prvotimac Bijeljinaca Aleksandar Vasić.

"Zaboravili smo meč protiv Slobode, jer fudbal je takav. Morate se odmah okrenuti novoj utakmici. Naredni protivnik nam je GOŠK. Mi ćemo se potruditi da se što bolje pripremimo za tu utakmicu. Vjerujem da ćemo uz pruženi maksimum te malo sreće u subotu doći do tri boda i tako na najbolji mogući način otići na pauzu", ističe Vasić.

GOŠK ne briljira ove sezone, ali u više navrata Gabeljani su pokazali da znaju biti veoma tvrd orah.

"GOŠK igra veoma dobro i neugodan su rival za sve ekipe. To govore i njihovi rezultati. Poprilično ih poznajem, igrali smo sa njima i u pripremnom periodu, te su izuzetno čvrsta ekipa i jako dobro vođena. Po ovim utakmicama do sada vidi se da teže igranju napadačkog nogometa i mislim da im je taj ofanzivni dio tima kvalitetnu u odnosu na ostale linije".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Izborio se za mjesto u timu kod šefa struke Mladena Žižovića, međutim vjeruje da može pružati još bolje partije.

"U svim dosadašnjim utakmicama sam bio standardan. Mislim da još nisam u formi u kakvoj bih želio da budem, ali se nadam da ću prikazivati sve bolje igre kako prvenstvo budemo odmicalo", dodao je prvotimac FK Radnik Aleksandar Vasić u razgovoru za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi