Trener Radnika nakon poraza

Žižović: Zaslužena pobjeda Slobode, pohvale i za suđenje

Ekipa Radnika poražena je danas na Tušnju od Slobode rezultatom 2:0.

Za bijeljinski klub je ovo ujedno bio i prvi poraz u dosadašnjih šest kola, a na tabeli trenutno zauzimaju šestu poziciju.

"Čestitam Slobodi na zasluženoj pobjedi. U prvom poluvremenu nismo imali kvalitetnu organizaciju igre, poremetila nas je povreda Đurića, čemu nismo odgovorili na pravi način. Međutim, iako smo i u takvom raspoloženju bili, imali smo određene šanse nakon kojih smo mogli povesti. To možda i ne bi bilo zasluženo, jer je i Sloboda imala dobrih prilika", kazao je trener Mladen Žižović nakon utakmice, pa nastavio:

"U drugom dijelu stvari su se okrenule, Sloboda je povela, a na kraju i po svemu prikazanom zasluženo pobijedila. Čestitam im ovom prilikom. Želim također i pohvaliti suđenje", istakao je Žižović. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi