Vasilj ostaje na Piroti

Veziri potvrdili

Vasilj ostaje na Piroti

S. Mlaćo

Važno pojačanje dobio je NK Travnik jučer.

Naime, na Pirotu se vraća mladi golman Filip Vasilj koji se na kraju prošle sezone oprostio od Vezira i činilo se da će napustiti ovaj klub.

Nije pronašao novi angažman, pa će ipak ostati na Piroti, što je večeras i potvrđeno.

"NK Travnik i Filip Vasilj potpisom ugovora danas su potvrdili nastavak saradnje i u sezoni 2021/2022. Vasilj je izvrsni mladi golman i veliko pojačanje za NK Travnik u sezoni kad klub slavi 100 godina postojanja", stoji u objavi NK Travnik.

Prethodno su Veziri dogovorili i posudbu mladog napadača Dževada Sijamije iz FK Velež, a na Pirotu će vjerovatno doći i još jedan mladi napadač.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Radi se o Eddu Neziroviću koji stiže iz redova HŠK Zrinjski.

Travnik u subotu igra prijateljski meč protiv Borca iz Jelaha, a prethodno je poražen od visočke Bosne 3:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi