Vasko Kalezić: Sutra ćemo odigrati utakmicu za našeg trenera Dudića

Rođeni gostuju u Banja Luci

Vasko Kalezić: Sutra ćemo odigrati utakmicu za našeg trenera Dudića

Nogometaši FK Velež otputovali su danas u Banja Luku gdje će sutra odigrati utakmicu 11. kola BH Telecom Premijer lige protiv FK Borac. 

Rođeni su na teško gostovanje otputovali bez svog trenera Feđe Dudića koji se još uvijek nalazi na oporavku poslije jake viroze popraćene stomačnim problemima. Naime trener Dudić nalazi se još uvijek na infektivnom odjelu medicinskog centra "Dr. Safet Mujić" u Mostaru, a njegovo zdravstveno stanje se poboljšava te još uvijek postoji mogućnost ukoliko se njegovo stanje sutra još popravi, da se Dudić sutra pridruži svom timu. 

Da Velež sutra ne čeka lagan posao svjestan je i krilni napadač mostarskog kluba crnogorski internacionalac Vasko Kalezić koji je pred početak prvenstva pojačao redove Rođenih:

"Idemo u Banja Luku da se nadigravamo" - govori Kalezić za SportSport.ba i dodaje:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Neće biti lako ali svoje šanse ćemo imati. Mislim da igramo dobar fudbal, a i u posljednjih nekoliko utakmica nas je uz dobru igru ispratio i rezultat što je jako važno i nije bio slučaj na poćetku sezone. Atmosfera u timu zaista je odlična. Mislim da su igrači puno dobili na samopouzdanju u čemu nam je pomogao trener Dudić. I ako ne bude uz nas u nedjelju ne sumnjam da ćemo odigrati za njega dobru utakmicu i nadam se vratiti se sa pozitivnim rezultatom" - rekao je Kalezić

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

rikiiii
Sretno momciii
5 0
Mica
idemo jako samo 3 boda
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi