7

Komentari (7)

magistar
antisdp
Samo nemoj kao protiv Radnika i Tuzle sto si radio!..kada se ide tri na jedan, kao na pomenutim utakmicama,onda se trazi rjesenje da se DADNE GOL a ne da TI obavezno pogodis!Bio si preskrt i saam si zelio zavrsiti akciju i na kraju, nisi pogodio!Ako vidis saigraca u boljoj situaciju-DAJI MU LOPTU , ne tuci saam!
starmac
Samo jako RODENI i Dudi brz oporavak.Ostavite srce na terenu i rezultat nece izostati.RODENI su uz vas.Mostar u srcu VELEZ do groba.Svi u BANJALUKU!!!
velez mo
ŠEFE BRZ OPORAVAK,NADAM SE DA CE DOKTORI DATI SVE OD SEBE DA TE OSPOSOBE DO SUTRA I DA CES BITI UZ AUT LINIJU,TVOJE PRISUSTVO I ZNANJE DAJE IGRACIMA DODATNU SNAGU,SVI U BANJA LUKU IDEMO PO TRI BODA,SAMO JAKOOO
Mica
idemo jako samo 3 boda
Mostar
Sretno momci. Dudi sto brzi oporavak, I Abd da stane medzu aut liniju uz svoj Velez.. M.U.S.V.D.G
rikiiii
Sretno momciii
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.