Vatren doček za igrače Atalante u 3 ujutro!

Pakleno je bilo u Begamu

Vatren doček za igrače Atalante u 3 ujutro!

S. Grebović

Ekipa Atalante se u svojoj debitantskoj sezoni u Ligi prvaka uspjela kvalifikovati u nokaut fazu ovog takmičenja i to nakon nevjerovatnog raspleta u grupi C.

Uspjeh tima iz Bergama je tim veći uzmemo li u obzir da su nakon tri kola imali isto toliko poraza, a nakon četvrtog su na svom kontu imali svega jedan bod.

Međutim, nisu se predavali i uz malo sreće poklopili su im se rezultati u drugim susretima i tako se našli među 16 najboljih timova Starog kontinenta.

U posljednjem kolu su savladali Shakhtar u gostima sa 3:0 i plasmanom u nokaut fazu inkasirali oko 40-ak miliona eura.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Po povratku u Begamo na aerodromu u tri ujutro dočekala ih je armija navijača, koja se zajedno sa svojim ljubimcima znala proslaviti ovaj historijski uspjeh uz spektakulranu bakljadu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi