Dva vrijedna pojačanja za Radnik u borbi za opstanak

Bijeljinci se pojačali

Dva vrijedna pojačanja za Radnik u borbi za opstanak

E. Ganibegović

FK Radnik Bijeljina ima nove dvije akvizicije.

U pitanju su Anes Vazda i Sadik Škrijelj.

Vazda u Bijeljinu stiže nakon što je napustio Zrinjski početkom godine u kojem je za pola godine nastupio tek na po jednoj utakmici u Premijer ligi i Kupu BiH.

On je s Radnikom potpisao ugovor na godinu i po, odnosno do ljeta 2023. godine.

Podsjetimo, u Zrinjski je stigao besplatno ljetos nakon što je Mladost izbačena iz lige, a ovo dijete FK Sarajevo igralo je još za Travnik u BiH, Rudeš u Hrvatskoj, te Olimpiju i Zaricu Kranj u Sloveniji.

Nakon samo pola sezone u Rudešu, Škrijelj se vraća u BiH. S Radnikom je potpisao ugovor na dvije i po godine i trebao bi predstavljati pojačanje u borbi za opstanak u Premijer ligi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

On je ove sezone na 13 utakmica upisao jednu asistenciju, a podsjetimo da je u BiH igrao još za Zrinjski, tešanjski TOŠK i Sarajevo u kojem je i ponikao.

Radnik se nakon 19 odigranih kola nalazi na posljednjem mjestu s 12 bodova, četiri manje od Rudara, Posušja i Leotara koje također očekuje borba za opstanak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi