Važna pobjeda Korone, Kovačević upisao posljednji nastup?

Nova kvalitetna partija bh. reprezentativca

Važna pobjeda Korone, Kovačević upisao posljednji nastup?

S. Mlaćo

Nogometaši Korone upisali su vrijednu pobjedu pred odlazak na zimsku pauzu. Naime, Korona je slavila u gostima kod trećeplasiranog Pogon Szczecina sa minimalnih 1:0.

Jedini pogodak na meču postigao je Pucko u 50. minuti, a bh. reprezentativac Adnan Kovačević pružio je još jednu kvalitetnu partiju.

Kovačević je sa kapitenskom trakom oko ruke komandovao odbranom Korone i na najbolji mogući način odradio svoj posao.

Ovo je Kovačeviću bio vjerovatno posljednji meč u dresu Korone. Naime, na njegovu adresu stiglo je nekoliko ponuda, a ugovor sa poljskmi timom ističe mu na ljeto.

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

Zbog toga u Koroni vjerovatno neće praviti probleme pri realizaciji transfera, a obzirom da bi prodajom bh. reprezentaivca napunili kasu i spremni dočekali drugi dio sezone.

U Ekstraklasi ove sezone upisao je 19 pogodaka i dodao tri pogotka. U Poljsku je stigao na ljeto 2017. godine iz FK Sarajevo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi