Kovačević se u nedjelju oprašta od navijača?
Foto: SportSport.ba

Navodno će napustiti Koronu

Kovačević se u nedjelju oprašta od navijača?

Mediji u Poljskoj su uvjereni da će Adnan Kovačević tokom zime napustiti Koronu Kielce.

Kovačević je od dolaska iz Sarajeva neizostavan u timu Korone, a partije koje pruža donijele su mu, između ostalog, i mjesto u reprezentaciji Bosne i Hercegovine.

Nekoliko klubova pokazalo je interesovanje za Kovačevićevim uslugama, ponajviše oni iz Turske, a da bi se transfer mogao dogoditi već u januarskom prijelaznom roku uvjeren je i Radio Kielce navodeći da su bh. defanzivcu odbrojani dani.

Navodno bi nedjeljna utakmica protiv Cracovije za Kovačevića mogla biti oproštajna pred domaćom publikom.

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

"Na temu odlaska ne mogu reći još ništa konkretno. Strpimo se i sačekajmo januar. Ako bude postojala ponuda koja će zadovoljiti i mene i klub, onda ćemo moći o tome detaljnije...", rekao je Kovačević.

Kovačeviću ugovor s Koronom važi do kraja sezone, tako da je nadolazeći prijelazni rok posljednja šansa za poljski klub da zarade na njemu koliko-toliko.

Top Komentari

Ade1987
I otići će u Belgiju u neki klub koji se bori za opstanak i tamo grijati klupu
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi