Važne informacije uoči duela Tuzla Cityja i Slobode

Važne informacije uoči duela Tuzla Cityja i Slobode

Edmir Škorić

Sedmo kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine donosi dva gradska derbija - u Sarajevu će snage odmjeriti FK Željezničar i FK Sarajevo, a u Tuzli FK Tuzla City i FK Sloboda.

Iako će sarajevski derbi biti u fokusu, ništa manje neće biti zanimljivo ni na Tušnju gdje se sastaju gradski rivali, koji ove sezone dobro stoje na tabeli i igraju dopadljiv fudbal.

Sigurno je da nas u subotu od 20:30 sati na tuzlanskom stadionu čeka puno uzbuđenja, kao što je to bilo i u ranijim duelima ovih timova.

Uoči derbija, stižu i važne informacije za sve one koji u subotu odluče da dođu na Tušanj.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

- Tribina "Zapad" je isključivo rezervisana za simpatizere FK Tuzla City, a tribina "Sjever" isključivo za simpatizere FK Sloboda.
- Ulaznice će se predovati na ulazu na stadion po cijeni od 10 KM.
- Ulaznice će se moći kupiti isključivo na dan utakmice na ulazu na stadion i to već od 15:00 sati.
- Članovi FK Tuzla City imaju besplatan ulaz i obavezni su da dođu na utakmicu sa klupskim obilježjima odnosno klupskim bojama.
- Ulaz na stadion bit će moguć jedino uz ulaznicu štampanu za ovu utakmicu
- Kapije stadiona bit će otvorene od 17 sati, a zatvorit će se u 20 sati, te se mole svi oni koji žele prisustovati utakmici da dođu na stadion najkasnije 30 minuta prije početka meča.
- Mole se svi oni koj žele prisustvovati ovoj utakmici da se pridržavaju gore navedenih uputa.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Suka21
Veci tuzlanski klub ce ovo da uzme. Naprijed Tuzla City
0 13
karokovd
Podrinjski sekret i otpad nista ne prepusta slucaju
1 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi