Važno obavještenje za navijače Sarajeva pred meč sa Lechom

Poruka navijačima bordo kluba

Važno obavještenje za navijače Sarajeva pred meč sa Lechom

Iz Fudbalskog kluba Sarajevo su putem zvanične web prezentacije uputili informacije za svoje navijače uoči večerašnje utakmice protiv Lecha.

Obavještenje kluba iz Titove 38/b prenosimo u cjelosti i bez intervencija.

"Uoči samog dolaska na stadion, naši navijači bit će adekvatno ispraćeni od strane poljske policije prilikom ulaska u samu državu Poljsku sve do stadiona, kako bi bila obezbijeđena maksimalna sigurnost svih naših navijača. Parking mjesto za prevozna vozila navijača Fudbalskog kluba Sarajevo bit će u neposrednoj blizini samog ulaska na stadion, a na prodajnom mjestu, koje će se nalaziti na toj lokaciji, moći će kupiti ulaznice po cijeni od 40 zt/ 10 Eura.

Vrijedi istaći i to, da je obavezno prilikom kupovine ulaznice evidentirati lične podatke, ime i prezime, broj pasoša/ lične karte.

Važno je spomenuti, da je prema zakonima Poljske o javnom okupljanju strogo zabranjeno korištenje pirotehnike, te konzumiranje alhokola na stadionu, a pojedinci, koji prekrše te odredbe, u zavisnosti od počinjenog kaznenog djela, mogu dobiti kaznu zatvora od 3 mjeseca do pet godina, te minimalnu kaznu od 500 eura.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Po završetku utakmice, navijači FK Sarajevo, bit će zadržani još 30 minuta na stadionu, kako bi bezbjedno isti napustili, te će krenuti nazad, put svojih domova.

Fudbalski klub Sarajevo ovim putem svim našim navijačima želi sretan put u Poznan, te da fer i sportskim navijanjem podrže svoj voljeni Klub na večerašnjem fudbalskom spektaklu."

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.