Već se prodaju ulaznice za posljednji meč Liverpoola u sezoni i koštaju pravo bogatstvo!

Mogu se naći na crnom tržištu

Već se prodaju ulaznice za posljednji meč Liverpoola u sezoni i koštaju pravo bogatstvo!

Endin Čaušević

Navijači Liverpoola nadaju se da će njihov tim ove sezone nakon skoro 30 godina konačno postati prvak Engleske i trenutno su na veoma dobrom putu da to ostvare.

Redsi su prošle sezone igrali fantastično i došli do finala Lige prvaka, ali ponovo nisu uspjeli u Engleskoj ništa napraviti. Čini se da je Jurgen Klopp odlučio da mu ove sezone Premiership bude prioritet i trenutno njegovom timu ide veoma dobro.

Navijači Liverpoola s nestrpljenjem očekuju sami finiš sezone, a to dokazuje činjenica da se kao suho zlato traže ulaznice za posljednje kolo Premiershipa. Tada će Liverpool pred svojim navijačima ugostiti Wolverhampton i mnogi se nadaju da će tog dana proslaviti titulu prvaka Engleske.

Interesovanje za ovaj meč je ogromno iako do njega ima još više od tri mjeseca. Utakmica se igra 12. maja, a potraga za kartama je već počela. Ulaznice za ovaj meč mogu se naći na crnom tržištu, a cijene već dostižu nevjerovatnih 6.000 funti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Naime, stranica libefootballtickets.com ima u posjedu 212 ulaznica, te su odlučili da ih prodaju. Najjeftinija iznosi 1,100 funti, a najskuplja koja ima i najbolje sjedište na tribinama je čak 5,950 funti. Nema sumnje da će oni bez problema prodati karte ukoliko Redsi nastave s ovakvim igrama.

dd

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi