Već su je nazvali kontroverznom: Novom opremom Barca provocira Real Madrid

Podsjetili ih na neke prošle rezultate

Već su je nazvali kontroverznom: Novom opremom Barca provocira Real Madrid

Edmir Škorić

Provokacija na relaciji Barcelona - Real Madrid neće nedostajati ni u narednom periodu.

Majica Barcelone za novu sezonu navodno će biti inspirisan pobjedama nad Real Madridom od 5:0 i 5:1 u El Clasicu 2010. i 2018. godine.

Na sredini novog dresa, inspirisankog katalonskom zastavom, kojeg je objavio Footy Headlines, iscrtana je Piqueova šaka kojom je označio upravo dvije pobjede s pet datih golova mrskom rivalu.

Uz to, 'petica' će biti i na novoj dukserici Barcelone koja također ima zanimljiv dizajn.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

m1987
Da su ih ove sezone pobjedili pa haj al prije dvije i prije 10 godina Bzs, onda bi ovi trebali objavit 11:0 neku majicu sto je bilo prije 40 godina.
8 1
K79
Kopiraju zelju Haha
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi