Večeras se nastavlja Evropa liga: Na koga tipujete?

Revanši četvrtfinala

Večeras se nastavlja Evropa liga: Na koga tipujete?

Nakon gotovo nevjerovatnih revanš utakmica četvrtfinala Lige prvaka, slijedi nam mali predah od tog takmičenja, ali uz drugo po kvaliteti evropsko takmičenje - Evropa ligu.

I u ovom takmičenju su na rasporedu revanš susreti četvrtfinala koji bi mogli da budu jako zanimljivi.

Naravno, u centru pažnje prije svega je revanš između Napolija i Arsenala, što je vjerovatno i najveći derbi ove faze takmičenja. U prvom meču Topnici su na domaćem terenu slavili sa 2:0 pa će biti veliki favoriti za prolaz dalje.

Zanimljivo bi moglo da bude i u revanšu između Eintracht Frankfurta i Benfice. Portugalski tim je u prvom susretu na domaćem terenu slavio sa 4:2, a njemačka ekipa će svakako imatzi šta da kaže u revanšu.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

U preostale dvije utakmice sastaju se Valencia i Villarreal, odnosno Chelsea i Slavia Prag.

Ako ste ljubitelj klađenja, onda će te danas sigurno posjetiti kladionicu MOZZART i odigrati neki tiket. Napolitanci su favoriti protiv Arsenala, dok se i Eintrachtu daju velike šanse za pobjedu protiv Benfice. Kompletnu ponudu MOZZART kladionice za večerašnje susrete možet pogleddati OVDJE.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi