54

Komentari (54)

mosaljozemosaplavo
Vrijeme je za privatizaciju kluba jer u ovoj drzavi a i bilo gdje u svijetu ne postoji drugaciji nacin finansiranja klubova, najbitnije je zastiti imovinu kluba od prodaje.
milivoje
Nema zakona o sportu u BiH,moraju se izmjene u statutu napraviti,da bi event.ulagač bio zaštićen i upravljao novcem.
Lafo
Sigurno nešto spektakularno!!! Čemu više da se lažemo, tražiti kupca i on će sam rastjerati nehl****
Plavi orkestar
Nadam se da neznalice veceras podnose ostavke.Sve su uništili,pustoš ostaje iza njih.Ako ne podnesu onda ce se morati nabiti nogom.
bazaorao
Kad su beskucnici kupljeni za marku moze i zeljo otici barem za cenera
SarajevoFC
Kupimo vas mi za marku, otplatimo vam dugove i budete nam rezervni tim. Treba nam jedan takav za sparring partnera, da možemo testirati eventualna pojačanja i sl. i svi zadovoljni.
SarajevoFC
... osim ako niste na prodaju, pošto ste radnički klub i tako to.
BordoBijeli_exyu_sa
Oplaka...umirem....nemojte samo Sebiju zvati.... svaka cast @SarajevoFC
MehoS
Vi se prvo na.gu z.ite vasem kosookom pa ga pitajte da vam da para.
semano1
Prvo i najvažnije..ne smijemo dozvoliti prodaju bilo kakvog terena..i da prodaju..rijesili su problem za dva-tri mjeseca..pare odose..ostado smo bez terena i šta dalje..sta sa omladinskim pogonom..mi ne možemo sponzora da nađemo,a kamo li..da uradimo trening kamp..Manijaci sprecavajmo katastrofu dok ne bude kasno..a dozvolili smo dušmanima da nam se smiju..ovo ne ide na dobro..
ArminArmindelaa234
Upravo ce se to i desiti
Tarik_Hakalo
Željo iduce godine u kantonalnu
milivoje
Hahahahahaha joj ubleha,znaju da Brko sa 2 miliona može ko ostali sa sa 7-8,kakav strah,i da imamo svoju imovino,prodati ili rentati,libo nas racku,da sam 5etar ja ne bih imo' sna,ne bih spavo' ja zbog tog Želje....
nedoni46
nisi ti meni jasan, klub ti ima dugovanja od 12+ miliona, prodaje imovinu i utakmice, Osim ga tuzi, ocajni rezultati, a ti spominjes nas da ne mozemo od zelje zaspat.. od cega tacno?
tbra
odakle ti informacija da je dug preko 12 miliona?
nedoni46
@tbra 12m sigurno, ne znam jesul uracunate plate mart pa dalje i tuzbe osimove u to
milivoje
Ukupan dug Plavih iznosi 7,8 miliona KM na dan 31. decembar prošle godine, a od ranije je poznato da se najveći dio (oko 73 posto) ovih obaveza odnosi na ukalkulisani i stvarno utvrđeni dug prema poreskoj upravi koji klub redovno servisira. Iako u proteklih nekoliko godina Plavi nisu osvajali titule, strategija kluba da pokuša generirati značajne prihode od aktivnosti baziranih na unapređenjima oko stadiona s finansijske strane strane pokazala se kao uspješna. Plavi imaju respektabilnu finansijsku poziciju, vjerovatno i jednu od najboljih u regionu. Međutim, konstantna boljka kluba je likvidnost, jer osim što kontinuirano mora osiguravati nove prihode od sponzora i animirati navijače na posjete, klub u velikoj mjeri zavisi od evropskih takmičenja i kontinuirane prodaje igrača. Živio
nedoni46
objasni mi, sto onda nisu igraci od marta plate primili? zivio
tbra
covjek ti je iznio sve, prestani siriti dezinformacije radi svog nasladjivanja. da Bog da vas Tan ugasio
MehoS
Nemoj tako. Po kome bi spricali da njih nema. Hahahahahaha
Miko
Dzeko je kriv ?????
Nodi75
Ovo je jedan od rijetkih klubova koji na klupi ima trenera/ menadžera koji je tuži klub , interesantno zar ne ? !
bistrik87
Odlazak Amara je mac sa dvije ostrice, vjerovatno ce klub odahnut, ali zamjenu za njega je tesko naci i Zeljo sa ovakvim timom bi bio za sredine tabele. Sto se tice treniranja, Amar zna, a sto sad naplacuje nepostojece dugove i lupa kamate to je nesto drugo. Ostao ili otisao s****t ce Zelju, makar i nenamjerno.
Lafac
@bistrik87 ko tebe šta pita? Idi na svoje teme bolesniče jedan !!!
ZukaZu
Vi koji idete na grbavicu ostavite u sergiju hahahaah
BatonDezitijat
vjerovatno Badzak sam sebi Prodaje pomocni Teren zato je i dosao u Klub
krems_krems12
Neka nesto svoje naprave i prodaju. Prica o trening kampu je samo ubleha i zamazivanje ociju.
BordoBijeli_exyu_sa
Kazu da je dug oko 19miliona realni...tako da ni ovih zamisljenih 12m. nije dovoljno
Lafac
@BordoBijeli_exyu_sa dug Fkž je 900k! Znam da se sladite sada al Željo će izaći jači po necemu šta ja znam a vi ne znate!!!
Lafac
pogledajte zadnji Revizorski izvještaj neovisne agencije koja je radila i izvještaj FKS i svi ostalih klubova a poslana je od strane Nsbih i vidjet ćeš dug FKŽ,sve imaš na netu i prestanite izmisljati vise!!
BordoBijeli_exyu_sa
Evo ti podatak lafe duzni ste za opremu preko 350k eura...hoces dalje...placenice
Taceoni
Zadnji neka ugasi svjetlo!!!!
Dino_Beg
Pojedinci po svaku cijenu žele u klub dovesti dokazanog kriminalca, bivseg tjelohranitelja i vozača Fahrudina Radončića koji sad radi u Iraku i kojem su nedavno digli u vazduh garaže u naselju Otoka samo da bi ih povezao sa par Švaba i par stotina hiljada eura i tako na brzinu uzeli keš
BatonDezitijat
unistise nas Amar Badzak I Selimovic davno su ovi.iz Konjica govorili otjeraj te Badzka prodace vam i Grbavicu ! zavrsicemo.ko Celik i Kk bosna
Lafac
Ne lupetaj,Jasmin Badzak je jedina svijetla tačka UO!!!
BordoBijeli_exyu_sa
Jesi li mu na platnom?, i kod nas je takvih bilo... pa svjetlo ugledasmo kada odose
nedoni46
Manijaci ako hocete da klub opstane, skupite se i yebite im mater svima redom, sa prodavanjem imovine kluba se nikako ne smijete slozit, jedno po jedno i na kraju cete sa celikom zavrsit. Rijesite se korova na vrijeme.
Ters
Bio sam veliki Brkin fan, ali ova dva zadnja poraza, od predzadnjeg i predpredzadnjeg, su i više nego sumnjivi. Nemoguće je da je forma toliko loša i protivnici toliko dobri. Prevelike su bile kvote na kladionicama, da bi ovi porazi bili slučajnost.
Mani
TI si jedan obicni mali pitar a ne veliki fan Brke. Goni se.
hahaha sad kad se krenu khurčiti lovom od prodate djedovine:)
Mani
****ga ne mogu svi prositi stadion za 1 KM...
BordoBijeli_exyu_sa
Vi ste svaku ciglu isprosili
Brazuka
Amaru je vrijeme da ide, od kluba je napravio mahalu. Isplatite ga i neka ide . A prodaja imovine kluba ne dolazi u obzir!
BordoBijeli_exyu_sa
Mora se...sekund do 12
AmarnijeOsim
Pa ukoliko bi prodajom pomocnog terena dobili kamp,to bi bilo evropski,kamp sa 4 terena je odlicna zamisao,a i prodajom bi se rjesila dugovanja prema igracima i svima,tako da treba podrzati
Ivica_Osim8
Kad Husref dobije prvi na tabeli zbog dvije utakmice sto ne bi i brko
BordoBijeli_exyu_sa
Niste na tom levelu i nikada necete biti
tbra
sta ima barcelona hhahahahahah
BordoBijeli_exyu_sa
Za vas Barcelona i Real Madrid zajedno, uhljupi hedijski
Ivica_Osim8
Brko najpolje eto sta je
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.