Večerašnji spektakl na Stamford Bridge stadionu je prilika za kladioničare da dobro zarade

Chelsea - Manchester City

Večerašnji spektakl na Stamford Bridge stadionu je prilika za kladioničare da dobro zarade

Zaljubljenici u najvažniju spordenu stvar na svijetu - fudbal, i večeras će imati priliku gledati jedan spektakl. 

Nakon što smo sinoć uživali u nekoliko jako zanimljivih mečeva širom Starog kontinenta, situacija je večeras nešto drugačija jer nema toliko mnogo zanimljivih meča, ali jedan je vrijedan pažnje.

Radi se o utakmici koja će biti odigrana u Londonu, a sastat će se Chelsea i Manchester City.

Plavci su u borbi za Ligu šampiona i imaju veliki motiv da pobjede Građane dok s druge strane tim koji s klupe predvodi Pep Guardiola ne može ni gore ni dole na tabeli ali svejedno je veliki favorit po kladionicama.

MOZZART nudi kvotu od 1,85 na pobjedu Građana. S druge strane, oni koji smiju odigrati 'keca' ili 'x' mogli bi fino zaraditi. Kvota na prvu opciju je čak 4,30 a na drugu 3,60.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Osim ovog meča, u Premiershipu se večeras igraju još dvije utakmice. Burnley i Watford svoj susret počinju od 19.00, a u istom terminu počinje meč Southampton - Arsenal. Kvote za prvi meč pogledajte OVDJE, a za drugi OVDJE.

Utakmica između Chelseaja i Manchester Cityja posljednja je na programu i počinje od 21:15 časova.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi