Vecino: Znamo da imamo sjajnog golmana
Foto: EPA

Handanović briljirao protiv Napolija

Vecino: Znamo da imamo sjajnog golmana

Napoli i Inter su na San Paolu odigrali derbi devetog kola Serija A. Susret je završen remijem bez pogodaka, iako su obje ekipe imale nekoliko odličnih šansi.

Pogotovo se to odnosi na Napoli, ali je golman Nerazzurra Samir Handanović briljirao i spašavao svoju ekipu u nekoliko navrata.

Zbog toga se i veznjak Intera Matias Vecino odlučio "zahvaliti" svom golmanu jer je pomogao ekipi da neporažena napusti stadion San Paolo.

"Odigrali smo egal utakmicu sa izuzetno jakom ekipom", istakao je nakon utakmice Vecino, pa prokomentarisao Handanovićevu večerašnju izvedbu:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Znamo da imamo sjajnog golamana, Napoli nam je napravio dosta problema, ali smo zaradili bod."

"Idemo utakmicu po utakmicu. Dokazali smo da možemo igrati i sa jakom ekipom poput Napolija, a ovo iskustvo ćemo iskoristiti kako bi još napredovali", dodao je na kraju Vecino.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi