12

Komentari (12)

2323
Potop nam.slijedi...U grupi......
goofy
Music strucnjak??? Ako budemo 4 u grupi to bi vec bio uspjeh...a 3 isto kao da smo se kvalifikovali! Mozda ali mozda gosp.Osrednji me demantuje.
Tz_Niko75
Na zalost, Francuzi igraju puno bolje u gostima nego kuci. Prosli put su kuci uzijanili od Bjelorusije al opet prosli ko prvi. I ja mislim da cemo bolje proc u Parizu ko i zadnji put kad smo s njima igrali nerijeseno.
Medjusobni dueli izmedju BiH, Finske i Ukrajine odlucice ko ce biti drugi u grupi, naravno dobro ce biti da se dobiu oba susreta sa Kazahstanom.
Mackintosh
Za nas ce ozbiljan uspjeh bit ako ostvarimo dvije pobjede na kraju. Nemamo igrace. Ne zanosite se. Ovdje nema Liehtensteina.
Shik
Finci losi bili a bolji od nas:
313
Uđi Vedine na beka protiv trikolora✌?
glupko
rezultat is real
You think, result is real or final score is real.
Tz_Niko75
Sam Nik mu govori sve. Haha
glupko
ne kontas sarkazam.... i ne sjecas se izjave Bake Sliskovica rezultat is real
Baja1
Bice nama teze protiv Ukrajine nego protiv Francuske
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.