Vedran Vidović novi igrač Zvijezde iz Gradačca

Potvrdio za SportSport.ba

Vedran Vidović novi igrač Zvijezde iz Gradačca

D. Kurbegović

Nogometaši Zvijezde iz Gradačca imaju cilj vratiti se u društvo najboljih klubova u BiH. Nakon što su prošle sezone ispali iz Premijer lige, želja im se odmah vratiti u najviši rang takmičenja.

Nakon prvog dijela sezone i odigranih 15.kola ekipa iz Gradačca zauzima četvrto mjesto u Prvoj ligi FBiH sa četiri boda zaostatka za vodećim Metallegheom iz Jajca. Na proljeće se očekuje velika bitka za prvu poziciju, a rukovodstvo Zvijezde ne želi ništa prepustiti slučaju, tako da se konstantno vode pregovori s nekoliko provjerenih igrača, koji bi mogli pojačati klub.

Jedan od tih igrača koji je postigao dogovor s rukovodstvom kluba je i bivši igrač Viteza, krilni napadač Vedran Vidović. On je za SportSport.ba potvrdio da je novi igrač kluba iz Gradačca.

"Istina je da sam novi igrač Zvijezde, postigli smo dogovor do ljeta, pa ćemo vidjeti za dalju saradnju. Imao sam ponude dva kluba iz Premijer lige, ali u Gradačac me dovela ambicija kluba da uđe u Premijer ligu. Klub je zaista odličan i dobro vođen, tako da se nadam da ću svojim igrama pomoći Zvijezdi da se plasira u viši rang. Igrao sam ovaj rang takmičenja dok sam nosio dres Viteza, tako da mi je dobro poznata liga, tereni i sve ono što me očekuje", kazao je za SportSport.ba Vidović.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Vedran Vidović 25-godišnji je nogometaš, koji je pet sezona proveo u dresu Viteza s kojim se iz Prve  plasirao u Premijer ligu, u 82 utakmice postigao je 12 golova uz 10 asistencija, te će sigurno predstavljati veliko pojačanje za napad Zvijezde u proljetnom dijelu prvenstva.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi