Vehabović: TOŠK je odlična ekipa, ali naša pobjeda neće izostati
Edo Vehabović i ove je sezone jedna od pokretačkih snaga Rođenih.

Prvotimac Rođenih za SportSport.ba

Vehabović: TOŠK je odlična ekipa, ali naša pobjeda neće izostati

Edo Vehabović i ove je sezone jedna od glavnih karika u sastavu FK Velež. Početna postava mostarskog tima nezamisliva je bez ovog rođenog Gračanlije. U jednom trenu tokom polusezone činilo se da su Vehabović i Velež daleko od dogovora.

Ipak, ovaj vrsni veznjak i Velež našli su zajednički jezik i Vehabović će i u idućim sezonama nositi dres mostarskog tima.

Iza Veleža je teška utakmica na Otoci, kako u fizičkom tako i mentalnom smislu, a ekipa TOŠK-a ove sezone igra kvalitetan nogomet. Upravo je tim iz Tešnja slijedeći gost Veležu na njegovom stadionu, a da njegov tim čeka ne baš lagan posao svjestan je i Vehabović koji je za SportSport.ba u najavi ove utakmice rekao slijedeće:

"Svakako je da nam TOŠK ne dolazi baš u dobar momenat" - rekao je Vehabović i dodao: - "Ekipa TOŠK-a ove sezone igra odlično a u prilog tome govore i njihovi rezultati u Kupu Bosne i Hercegovine kao i pozicija na tabeli."

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Utakmica s TOŠK-om dolazi poslije gostovanja kod Olimpica gdje se događalo što se događalo i gdje smo ispustili pobjedu u posljednjim trenutcima susreta. Vjerujem da smo iz svega toga izvukli neke pouke i da ćemo u subotu biti pravi. Mi kao i uvijek idemo na pobjedu i ne sumnjam, budemo li pravi, da pobjeda neće izostati. Pozvao bih sve naše navijače da ponove izdanje iz prošlih kola, da napune stadion i da uz njihovu podršku proslavimo novu pobjedu a na kraju sezone ako Bog da i ulazak u Premijer ligu", rekao je Edo Vehabović za SportSport.ba.

Utakmica između Veleža i TOŠK-a igra se u subotu u 15:30h na stadionu Rođeni.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mostar
Velez se voli u kojoj God ligi igro, ali to Pl...
0 6
nijepoznat
al ce te i ostati federalci,,,,hahahahaha
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije