9

Komentari (9)

VelikiMislilac
Pomalo je nefer prema Ćosiću Radovca stalno potencirat kao najboljeg igraca Veleža.
user1618328879
Ima tamo da ih impresionira Radovac i Brandao najvise, u ovoj mi utakmici nekako Brandai nije bio na bas njegovom nivou al tamo ce tek pokazat sve svoje.
Ecosport
Morao ih je i Ovčina impresionirati. Mada, svi su bili fenomenalni.
Mepa
Omar Prses nije toliko dobijao sanse u Slobodi a momak malo samo jos da poradi na brzini garantujem da moze igrat pa recimo u Turskoj ili Grckoj!
Adnan tz
Bio je 0 kod nas, Da li je bilo do trenerA ili nije bio sazreo ne znam ali bio je los kad je igrao
Zgembic
Radovac i Andzusic nisu kvalitet Dini i Sabrini a u Velezu medju najboljim ako Ne i najbolji. Takodje Ovcina iz Zelje ako se Ne varam i jos par momaka sto nisu kvalitetni po ”strucnjacima” Ocit primjer nesposobnih ljudi u Sa i Ze.
Zgembic
@Nerazzurro1909 prijatelju izvini ali Radovac je imao i dobrih partija ali helenejse nije problem u tome dali je igrao dobro ili nije. Problem je u tome sto debili nemogu pronaci ili otkriti talenta pa ni da mu na celu istetovirano ”talenat”. Sto je jos gore imali su Sefku, posude ga losoj ekipi NP on najbolji strijelac lige koja je daleko jaca od nase. Vrate ga nazad , nemaju spica do njega i Handzica. Resica ponovo na posudbu posalju a Handzica nogiraju. Pa Hajde sad iskreno dali ta stoka treba da vodi Sa ili ne!? Zeljo isto sranje, Dzeko proglase klocem ostalo je istorija.
mido1921
Pričaš gluposti. To Džeko kloc je i nastalo od stručnjaka sa portala a ne od struke koja mu je dala šansu kao junioru.
Zgembic
@mido1921 strucnjace imas intervju sa Amarom pa pogledaj .
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti