Velež je srušio mnogo skuplju ekipu

Mentalitet: Rođeni

21

Komentari (21)

Zaccheroni
Jaki ko kamen staroga mosta,na Velez je cijela BiH ponosna! Forza Velez ljubavi moja
Adohordas
Znaci treneri drugih ekipa nemojte se sramotiti i spominjati neke velike pare protivnika nego se ugledajde na Dudu.Jer Bog uvijek nagradi borbu i htijenje to sam vidjeo i na par sezona kod Zvezde .
VelikiMislilac
Adohordas
Sta tebe boli racku kako ce ko pisati hajd u pm klinjo ispravljaj mater svoju,bosnjo glupi samo gleda tudje dvoriste
azmoh
Kako se odmah primjeti kada ne piše Škorić ili Čaušević, da su bar svi članci ovako napisani.
SamoVelezMostar
Sad ce se svaki Bosnjo pametovat i govorit sta velez radi pravilno...a mi vec znamo da smo na pravom putu evo vec dvije godine...nego moji rodjeni uzivajte u ovome a pusti ove ostale da pate od naseg uspjeha.
rabodimis
Kakav si ti pacenik, jel moguce.. Zasto mislis da neko pati zbog toga sto je Velez dobro odigrao urakmicu ? De samo malo razmisli o tom.. Meni je npr. drago zbog vas, volio bih i u grupe da udjete, prvi iz BiH-a lige.. Samo mi ti vezes nake crnjake, patis umjesto da uzivas.. Pusti ba ostale, zivi svoj zivot.. odmori brate malo.. Prica vam je prelijepa a ti fol zabrinut sta drugi misle.. Boze sacuvaj..
arbajram
Jadniče jadni, juče je cijela BiH navijala za vas. Nemoj druge suditi po svom bijednom mentalnom sklopu
SonPen1946
Mentalitet PIJACARI
Tarik_Hakalo
Manager
hahahahahahaha kolko si glup, ja bi se ubio da sam toliko glup
user1579962154
@SonPen1946 skloni taj grb sa profila jer sramotiš ime kluba kao sto je Sarajevo. Ti niti navijac Sarajeva, samo si neki isprdak sa psihičkim poremećajem
BlueBoys
Ma to je klasicna poglavica sa lavora visio je na Željinim objavama kao i ostali indijanci navijaci Torpeda. Ubise ih kompleksi. Son fon pen i ostali Zagorovi prijatelji na aparatima....hahahaha...
SonPen1946
Nema mi nista draze, nego gledat vrapcice kako pjene.
Defensor81
Kompleksi brato aaaa idi popij jedannlex i uživaj volimo te
enko
Bolje je pjeniti od srece i zadovoljstva nego od muke i bolesti kao ti penis one1946
user1579962154
@SonPen1946 Slatkica misli da neko zbog njega pjeni hahah… ajd skidaj grb sa profila da te tvoji ne izdegenece
VelikiMislilac
@SonPen1946 Neka, nama je bas drago ovako pjenit, da hocemo i u trecem pretkolu ovako. I nije problem pomocemo mi uvijek kada god zatreba i u ratu i na tribini i bod bijelim i u sirokom, pomocemo uvijek, ali nioada necemo biti neciji podanici niti kuja niti smo to ikad bili. Ojacao Velez osjecaj ugrozenosti se radja, a?
block123
Samo jako , nikad poraz samo lekcija .
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.