Dudić: Morali smo u prvom poluvremenu sve riješiti

Velež ide dalje

Dudić: Morali smo u prvom poluvremenu sve riješiti

S. Mlaćo

Velež je slavio u Gračanici u okviru 1/16 Kupa BiH.

Rođeni su slavili rezultatom 3:2 protiv Bratstva, a svoje viđenje nakon meča dao je trener Mostaraca Feđa Dudić.

"Danas smo željeli da odmorimo standarde igrače, ali smo željeli i proći. U prvom poluvremenu je bila vidna razlika u kvaliteti i trebali smo to ranije riješiti. Neke stvare shvatamo neozbiljno, pa strepimo na kraju. Mogli smo onda primiti gol i ići u penal lutriju. Cilj smo ostvarili, no igrači koji su dobili šansu moraju puno bolje", kazao je Dudić.

Velež sada gostuje Zvijezdi 09.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Za nas veoma bitna utakmica. Biće velika borba za bodove. Gledo sam Zvijezdu 09 na Koševu, imali smo kod 0:0 dvije sto posto šanse...", dotakao se Dudić naredne utakmice svog tima.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

starmac
Samo igrajte kao protiv ZELJE i nema problema.Tri boda donjet i pun stadion vas ceka kuci na sljedecoj tekmi protiv Tuzle C.
11 0
TIGAR
MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi